Новини

На официална церемония Проект Северозапад получи подкрепа от Виваком Регионален Грант. Благодарим за подкрепата на компанията, журито и екипа на Български център за нестопанско право. Средствата ще бъдат използвани за осигуряване на екип на бъдещата кухня.

Днес с младежите с интелектуални затруднения от Комплекса за социални услуги бяхме на пица! Беше весело и забавно! Благодарим на екипа, на комплекса, който ни подкрепи в това! 

В името на доброто – как и защо млади хора помагат на самотни пенсионери в нужда. Тази история от две мездренски села разказват Камен Лисички и Маргарита Стефанова. Репортаж на Преди обед по БТВ.

Фондация "Проект Северозапад" е една от трите каузи, избрани от служителите на ПиПиДи. По време на годишния си бал те ни дариха близо 6 000 лева, които ще бъдат използвани за прегледи за възрастни хора в села в Северозападна България през следващата пролет.

Днес, заедно с колегите от Общински домашен патронаж Мездра, раздадохме част от дарените хранителни продукти на възрастните хора, които ползват услугата Помощ в дома на Фондацията в селата Игнатица и Лютиброд. Храните са дарени от служителите нa ДжиВиСи Сървисиз и Фератум България. 

©2019 Фондация Проект Северозапад. Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search