Домашен социален патронаж

Работим за това, хората от Северозапада да живеят достойно!

Доставка на храна

Фондация "Проект Северозапад" иска да създаде кухня, в която да се приготвя и от която да се разнася храна до селата, в които подобна услуга не се представя от региона на Мездра. За целта, в края на 2017 започнахме ремонт с набрани дарителски средства, който предстои да завърши до началото на 2019.

Продължаваме да набираме средства за оборудване на кухня. Можете да ни подкрепите на platformata.bg

Помощ в дома

От 1 октомври 2017 година, започнахме да предоставяме услугата "Помощ в дома", предоставяна от специално обучени Домашни помощници и Социални асистенти.

Услугите се предоставя срещу минимални месечни такси, които потребителите заплащат. Благодарение на дарителски средства покриваме 90% от стойността на таксите за най-уязвимите ни клиенти през зимните месеци.

През зимата на 2017 и 2018 година се грижихме за възрастни хора в 6 села.

През зимата 2018 и 2019 година програмата продължава.

Здравни грижи

За нуждите на възрастните хора Фондацията е осигурила възможност за посещения от медицински сестри, които могат да подкрепят нашите потребители при възстановяване след заобляване, при наблюдение в случай на по-продължително лечение или при нужда от по-специализирана услуга, свързана със здравословното и физическото състояние. Такси на ръка не се заплащат.

Ежегодно през месец юни организираме здравни прегледи от специалисти от водещи български болници. Прегледите са безплатни благодарение на дарителите ни. Можете да станете един от тях.

©2019 Фондация Проект Северозапад. Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search