Екипът на Фондация ''Проект Северозапад''

yana-rupeva.jpg

Яна Рупева

Учредител и директор на Фондация "Проект Северозапад"

Работи за създаването на Фондацията и нейното развитие от самото начало, много преди официалната регистрация. Има дългогодишен опит като фъндрейзър, по образование е социален работник.

"Социалните услуги за пълнолетни трябва да са изградени на принцип, на който могат да се самоиздържат."

Повече за Яна

kuncho-tsakov.jpg

Кънчо Цаков

Старши Социален работник

Координира работата по програмата „Помощ в дома за самотни възрастни хора“ на Фондацията. Кънчо е част от екипа на Фондацията от месец октомври 2017 г. Подкрепя работата на Работилница Северозапад. Координира работата с местните социални институции и местната власт.

"Всеки човек е способен да се справи с живота си с малко подкрепа и вяра."

Повече за Кънчо

denica-miteva.jpg

Деница Митева – Иванова

Трудотерапевт

Деница ръководи работата на Работилница Северозапад. Обучава младежите с интелектуални затруднения в придобиване и възстановяване на трудови умения. Ежедневната й работа е свързана с тясна координация със социалните работници на младежите с интелектуални затруднения и Ръководството на Комплекса за социални услуги – Мездра. Деница е част от екипа от началото на 2018 година.

"Да помогна на едно дете да се почувства значимо, полезно и щастливо - това е най-голямата професионална победа."

Повече за Деница

Иван Симеонов

Координатор подготвителни дейности

Иван работи от средата на 2017 година и негов е ангажиментът за осъществяване на дейностите по въвеждане на помещенията за работа в подходящ според нормативните документи вид.

Иван координира работата на сторителните фирми, даренията на материали и съблюдаването на заложените по договор процедури.  

©2019 Фондация Проект Северозапад. Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search