Нашите истории

Деница Митева: Да помогна на едно дете да се почувства значимо, полезно и щастливо - това е най-голямата професионална победа

Деница Митева – Иванова е трудотерапевт.

Деница ръководи работата на Работилница Северозапад. Обучава младежите с интелектуални затруднения в придобиване и възстановяване на трудови умения. Ежедневната й работа е свързана с тясна координация със социалните работници на младежите с интелектуални затруднения и Ръководството на Комплекса за социални услуги – Мездра. Деница е част от екипа от началото на 2018 година.

Защо ми харесва да съм част от екипа на Фондацията?

Защото хората са добри, усмихнати и позитивни. Вярвам, че нещата, които правим, са важни и полезни за младежите, с които работим.

Какво харесвам в ежедневната си работа?

Ежедневната ми работа е приятна и спокойна. Работя това, което искам. Харесва ми това, че мога да бъда полезна. Радостта в очите на младежите ме кара да се чувствам значима и да вярвам, че нещата се случват.

Кое би било моята най-голяма професионална победа?

Моята най-голяма професионална победа би било, ако успея да помогна дори на едно дете или младеж да се почувства значимо, полезно и щастливо. Да повярва в себе си и в това, че мечтите се сбъдват. И ако аз съм част от това, няма нищо по-хубаво.

Какво обичам да правя в свободното си време?

В свободното си време обичам да слушам музика, да медитирам. Разходките сред природата ме зареждат положително. Отделям цялото си свободно време на хората, които обичам, моето семейство и близки приятели.

©2024 Фондация Проект Северозапад. Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search